Kauppa

Sisustustyyny karhutyyny voimavalokuva Leena Aijasaho

Valokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista valmiita tuotteita ja tilaustuotteita myytävänä.

tervetuloa ostoksille

voimavalokuvapakka-karhukortit-terapiakortit-tyonohjaaja-leena-aijasaho

Voimavalokuvapakka – tunne-, terapia- ja työnohjauskortit ihmissuhdetyöhön

Voimavalokuvapakka on kaksipuoleinen laadukkaiden luontokuvakorttien työväline työnohjaukseen, ryhmätyöhön, terapiaan kaikkeen ohjaustyöhön. Pakassa on 50 korttia, toisella puolella karhuvalokuva ja toisella puolella muu luontokuva. Yhteensä 100 eri valokuvaa.  Koko A6. Avainlipputuote, kortit painettu Suomessa. Kaikki valokuvat on ottanut työnohjaaja, valokuvaaja Leena Aijasaho. Korttien säilyttämiseen voimavalokuvan kuvista painetusta kankaasta vuorillinen vetoketjulla varustettu pussukka, laadukasta kotimaista käsityötä. Pussukkaa löytyy 10 eri kuosia. Voimavalokuvapakka verkkokaupassa

voimapussukat-luontovalokuvista-karhut-leena-aijasaho

Voimapussukat

Voimapussukka on 15 x 20 cm kokoinen vuorillinen kangaspussukka vetoketjulla. Kankaan kuva on painettu voimavalokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista. Pussukka on avainlipputuote, painatus ja ompelu suomalaista työtä.

Voimapussukoita löytyy 10 erilaista kuosia  – hirvi, joutsen, karhuperhe, kolmoset, perhonen, nallukka, varpunen,  revontulet,saukko ja joogakarhu.

Voimapussukka on kätevän kokoinen, tukeva ja kestävä käyttötavara itselle tai lahjaksi kaikenikäiselle.

Voimapussukat verkkokaupasta

Postikortit, luotokuvat, karhukortit, korttikauppa

Postikortit 

Voimavalokuvan laadukkaita postikortteja voi nyt ostaa verkkokaupasta korttisarjoina tai yksitellen. Karhut, linnut, muut eläimet, maisemat Suomesta. Myös jälleenmyyntiin, ota yhteyttä. Rullaa verkkokauppaa alemmas, niin näet kaikki postikortit.

Postikortit verkkokaupassa

Sisustustyyny karhutyyny voimavalokuva Leena Aijasaho

Sisustustyynyt

Nyt uutuus isäkarhu Otso. Tyynyjen koko 50 x 50 cm.  Suomessa valokuvattu, painettu ja ommeltu avainlipputuote. Materiaali vahva puuvilla, reaktiivitulostus.  Kuvat kestävät kolmen pisteen silityksen ja 60°C pesun. Painatukset ovat pehmeän tuntuisia, kankaan luonnolliset ominaisuudet eivät muutu. Näyttävä kookas sohvatyyny, hyvä lahjaidea. 

Sohvatyynyt verkkokaupassa

Sisustustaulu karhunpentujen halaus luotokuvataulu

Luontokuvatauluja

eri materiaaleista tilauksesta. Alumiinikonposiitille pohjustetut taulut ilman kehyksiä tai kehyksillä.  Canvas-tauluja. Kotimaisilla Eiri-kehyksillä kehystettyjä tauluja esillä Saarijärvellä kahvila Friseessä. Kuvavaihtoehtoja tauluksi löytyy lisää galleristani leenaaijasaho.kuvat.fi  Tehdään mittojen mukaan sinun kotiisi sopiva yksilöllinen luontokuvataulu tai vaikkapa valokuvatapetti.

Kysy lisää

Digi-kuvia

Etsitkö laadukasta kuvaa nettikäyttöön? Myyn myös valmiita  luontovalokuvia digikuvina. Voin rakentaa sinulle yksilöllisen kuvapankin sopimuksen mukaan. Autan sinua valinnassa toiveitasi kuunnellen. Kysy lisää

Voimaa ja tasapainoa luonnosta, Leena Aijasaho

Luonnosta voimaa  luento

Tietoinen läsnäolo ja koskettavat luontovalokuvat muodostavat pysäyttävän kokonaisuuden, tunnelman kuin istuisimme kannon nokassa. Leena on kokenut kouluttaja ja esiintyjä niin lapsille kuin aikuisille sopivia kokonaisuuksia luotokuvauksesta.

Kysy lisää

Voimavalokuvalla on avainlippu kotimaisuuden merkkinä

Kerro kaverille: