Kauppa

Voimavalokuvan kauppa karhutyynyt sohvatyynyt sisustustyynyt

Valokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista valmiita tuotteita ja tilaustuotteita myytävänä.
Lisäksi verkossa tarjolla olevia työnohjauspalvelun palveluita.

tervetuloa ostoksille

voimavalokuvapakka-karhukortit-terapiakortit-tyonohjaaja-leena-aijasaho

Voimavalokuvapakka – tunne-, terapia- ja työnohjauskortit ihmissuhdetyöhön

Rajoitettu erä jäljellä. Voimavalokuvapakka on kaksipuoleinen laadukkaiden luontokuvakorttien työväline työnohjaukseen, ryhmätyöhön, terapiaan kaikkeen ohjaustyöhön. Pakassa on 50 voimakorttia, toisella puolella karhuvalokuva ja toisella puolella muu luontokuva. Yhteensä 100 eri valokuvaa.  Koko A6. Avainlipputuote, kortit painettu Suomessa. Kaikki valokuvat on ottanut työnohjaaja, valokuvaaja Leena Aijasaho. Korttien säilyttämiseen voimavalokuvan kuvista painetusta kankaasta vuorillinen vetoketjulla varustettu pussukka. Pussukkaa löytyy useita eri kuoseja.

Voimakortit, Voimavalokuvapakka verkkokaupasta

Kukkarolaukut karhut revontulet voimavalokuva

Pikkulaukut

Pikkulaukku on 15 x 20 cm kokoinen vuorillinen kangaspussukka vetoketjulla ja noin 120 cm pitkällä hihnalla. rajoitettu erä jäljellä. Sopii hyvin älypuhelimen pussukaksi.  Kankaan kuva on painettu voimavalokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista. Pikkulaukku on avainlipputuote, painatus ja ompelu suomalaista työtä. Voimavalokuva pikkulaukku on kätevän kokoinen, tukeva ja kestävä käyttötavara itselle tai lahjaksi kaikenikäiselle. Sopiva koko passille, kännykälle, avaimille ja pienelle lompakolle.

Pikkulaukut kännykälle verkkokaupasta

Sisustustyynyt voimavalokuvat ylläs

Sisustustyynyt

Suositut sisustustyynyt.  Uutuus Ylläs teema. Kuvat näet klikkaamalla eteenpäin verkkokauppaan. Tyynyjen koko 50 x 50 cm.  Suomessa valokuvattu, painettu ja ommeltu avainlipputuote. Materiaali vahva puuvilla, reaktiivitulostus.  Kuvat kestävät kolmen pisteen silityksen ja 60°C pesun. Painatukset ovat pehmeän tuntuisia, kankaan luonnolliset ominaisuudet eivät muutu. Näyttävä kookas sohvatyyny, hyvä lahjaidea. Saatavana myös sisätyynyn kanssa tai pelkkä tyynyn päällinen. Viimeisiä jäjellä. Osa kuoseista tässä kohtaa varastosta lopussa.

Sohvatyynyt, sisustustyynyt verkkokaupasta

Ylläs kuertunturi keittiön välitilakuva

Keittiön välitilaan panoraamakuvia

Haaveiletko luontokuvasta keittiön välitilaan. Voimavalokuvalta löytyy laadukkaita panoraamakuvia Ylläksen maisemista ja luonnosta. Voit ostaa yksillöllisen luontokuvan käyttöoikeuden keittiösi välitilan mitoilla. Saat vaihtoehtoja, joista pääset valitsemaan juuri sen sinun toiveiden kuvan. Tilausohje: mittaa välitila, pohdi teema ja värisävy toiveittesi kuvaan. Sovi tilaustyöstä kanssani sähköpostilla.

Tilausohje esimerkkejä välitilakuvista

Valokuvauksen ja kuvankäsittelyn opetus Voimavalokuva Leena Aijasaho

Valokuvaamisen tai kuvankäsittelyn ohjausta henkilökohtaisesti

Oletko digijärkkärillä kuvaava harrasta, joka oppii parhaiten tekemällä. Tarjoan henkilökohtaista ohjausta valokuvaamiseen tai kuvankäsittelyyn Lightroom classic ohjelmalla. Ohjaus tapahtuu Saarijärven seudulla tai Äkäslompolossa, joka valitussa luontokohteessa tai kuvankäsittelyn ohjaus sisätiloissa. Ohjausta voi tilata suoraan verkkokaupan kautta tai ostaa lahjaksi.

Henkilökohtainen ohjaus valokuvaamiseen

Voimavalokuva luontokuva postikortit

Postikortit 

Voimavalokuvan laadukkaita postikortteja voi nyt ostaa verkkokaupasta korttisarjoina tai yksitellen. Karhut, linnut, muut eläimet, maisemat Suomesta. Myös jälleenmyyntiin, ota yhteyttä. Rullaa verkkokauppaa alemmas, niin näet kaikki postikortit. Postikortteja myös jäälleenmyyjille – kysy tarjous. Huomaa poistotuotteet tarjoushinnalla verkkokaupassa. Kysy reilusti tarjousta isommasta erästä postikortteja.

Postikortit luontokuvilla verkkokaupasta

Voimaa ja tasapainoa luonnosta, Leena Aijasaho

Luonnosta voimaa  luento

Tietoinen läsnäolo ja koskettavat luontovalokuvat muodostavat pysäyttävän kokonaisuuden, tunnelman kuin istuisimme kannon nokassa. Leena on kokenut kouluttaja ja esiintyjä niin lapsille kuin aikuisille sopivia kokonaisuuksia luotokuvauksesta.

Kysy lisää

Digi-kuvia

Etsitkö laadukasta kuvaa nettikäyttöön? Myyn myös valmiita  luontovalokuvia digikuvina. Voin rakentaa sinulle yksilöllisen kuvapankin sopimuksen mukaan. Autan sinua valinnassa toiveitasi kuunnellen.

Kysy lisää

Voimavalokuvalla on avainlippu kotimaisuuden merkkinä

Usein kysyttyä, voiko voimavalokuvan tuotteita tilata laskulla?

Kyllä voi. Tilaatko tuotteen organisaatiolle, joka tarvitsee laskun? Toimi näin: Ota yhteyttä sähköpostilla: kerro tuotteet, valitse ne verkkokaupan mallistosta, kerro postitusosoite, puhelinnumero ja laskutustiedot. Huomaa, että tilaukseesi lisätään laskutuslisä 10€ .
Kyselyt ja tilaukset: leena.aijasaho@iki.fi

Voimavalokuvan tuotteita jälleenmyy Saarijärvellä:

Kahvila Frisee
Saarijärven Museo
Taito Shop Saarijärvi