Kauppa

Voimavalokuvan kauppa karhutyynyt sohvatyynyt sisustustyynyt

Valokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista valmiita tuotteita ja tilaustuotteita myytävänä.
Lisäksi verkossa tarjolla olevia työnohjauspalvelun palveluita.

tervetuloa ostoksille

Kangaskassit luontokuvalla voimavalokuva avainlipputuote

Kuvat, joilla on tarina nyt kangaskassina

Kotimaiset kangaskassit kestävät kulutusta. Kahvojen pituus 70 cm, joten kassi kiva kantaa olkapäällä. Painatus molemmilla puolilla. Painatus on pehmeän tuntuinen ja kestää 60°C konepesun. Laadukkaat yksilölliset luontovalokuvaaja Leena Aijasahon voimavalokuvat. Arkikäyttöön koulukirjoille, kauppakassiksi, kaupungille tai anna kassi lahjaksi. Kassin sisälle pikkutavaroille suosittelen voimapussukkaa. Katso tarjous, osa malleista jo loppuunmyyty.

Kangaskassit luontokuvalla verkkokaupasta

voimavalokuvapakka-karhukortit-terapiakortit-tyonohjaaja-leena-aijasaho

Voimavalokuvapakka – tunne-, terapia- ja työnohjauskortit ihmissuhdetyöhön

Voimavalokuvapakka on kaksipuoleinen laadukkaiden luontokuvakorttien työväline työnohjaukseen, ryhmätyöhön, terapiaan kaikkeen ohjaustyöhön. Pakassa on 50 voimakorttia, toisella puolella karhuvalokuva ja toisella puolella muu luontokuva. Yhteensä 100 eri valokuvaa.  Koko A6. Avainlipputuote, kortit painettu Suomessa. Kaikki valokuvat on ottanut työnohjaaja, valokuvaaja Leena Aijasaho. Korttien säilyttämiseen voimavalokuvan kuvista painetusta kankaasta vuorillinen vetoketjulla varustettu pussukka, laadukasta kotimaista käsityötä. Pussukkaa löytyy 10 eri kuosia.

Voimakortit, Voimavalokuvapakka verkkokaupasta

sisustustyynyt_voimavalokuva_leenaaijasaho_saarijärvi_haikankärki

Sisustustyynyt

Suositut Haikankärki tyynyt, karhutyynyt ja lintuaiheiset sisustustyynyt.  Kuvat näet klikkaamalla eteenpäin verkkokauppaan. Tyynyjen koko 50 x 50 cm.  Suomessa valokuvattu, painettu ja ommeltu avainlipputuote. Materiaali vahva puuvilla, reaktiivitulostus.  Kuvat kestävät kolmen pisteen silityksen ja 60°C pesun. Painatukset ovat pehmeän tuntuisia, kankaan luonnolliset ominaisuudet eivät muutu. Näyttävä kookas sohvatyyny, hyvä lahjaidea.

Saatavana myös sisätyynyn kanssa tai pelkkä tyynyn päällinen.

Sohvatyynyt, sisustustyynyt verkkokaupasta

Kukkarolaukut karhut revontulet voimavalokuva

Pikkulaukut

Pikkulaukku on 15 x 20 cm kokoinen vuorillinen kangaspussukka vetoketjulla ja noin 120 cm pitkällä hihnalla. 

Sopii hyvin älypuhelimen pussukaksi.  Kankaan kuva on painettu voimavalokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista. Pikkulaukku on avainlipputuote, painatus ja ompelu suomalaista työtä.

Voimavalokuva pikkulaukku on kätevän kokoinen, tukeva ja kestävä käyttötavara itselle tai lahjaksi kaikenikäiselle. Sopiva koko passille, kännykälle, avaimille ja pienelle lompakolle.

Pikkulaukut kännykälle verkkokaupasta

voimapussukat-luontovalokuvista-karhut-leena-aijasaho

Voimapussukat

Voimapussukka on 15 x 20 cm kokoinen vuorillinen kangaspussukka vetoketjulla. Kankaan kuva on painettu voimavalokuvaaja Leena Aijasahon luontovalokuvista. Pussukka on avainlipputuote, painatus ja ompelu suomalaista työtä.

Voimapussukoita löytyy 10 erilaista kuosia  – hirvi, joutsen, karhuperhe, kolmoset, perhonen, nallukka, varpunen,  revontulet,saukko ja joogakarhu.

Voimapussukka on kätevän kokoinen, tukeva ja kestävä käyttötavara itselle tai lahjaksi kaikenikäiselle.

Voimapussukat verkkokaupasta

Voimavalokuva luontokuva postikortit

Postikortit 

Voimavalokuvan laadukkaita postikortteja voi nyt ostaa verkkokaupasta korttisarjoina tai yksitellen. Karhut, linnut, muut eläimet, maisemat Suomesta. Myös jälleenmyyntiin, ota yhteyttä. Rullaa verkkokauppaa alemmas, niin näet kaikki postikortit. Postikortteja myös jäälleenmyyjille – kysy tarjous.

Postikortit luontokuvilla verkkokaupasta

Sisustustaulu karhunpentujen halaus luotokuvataulu

Luontokuvatauluja tilauksesta

Kerro taulun koko toiveesi – vaaka vai pystykuva? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva sisustuselementti. Hoidan taulun tilauksen, tarkistan kuvan sopivuuden valittuun kokoon. Materiaaleja on monia esim alumiinikonposiitille pohjustetut taulut ja Canvas-taulut ovat kysyttyjä. Kehystettyjä tauluja esillä Saarijärvellä kahvila Friseessä. Kuvavaihtoehtoja tauluksi löytyy lisää galleristani leenaaijasaho.kuvat.fi Kuviani myyn myös valokuvatapettia varten.

Taulujen malleja verkkokaupassa

Digi-kuvia

Etsitkö laadukasta kuvaa nettikäyttöön? Myyn myös valmiita  luontovalokuvia digikuvina. Voin rakentaa sinulle yksilöllisen kuvapankin sopimuksen mukaan. Autan sinua valinnassa toiveitasi kuunnellen. Kysy lisää

Voimaa ja tasapainoa luonnosta, Leena Aijasaho

Luonnosta voimaa  luento

Tietoinen läsnäolo ja koskettavat luontovalokuvat muodostavat pysäyttävän kokonaisuuden, tunnelman kuin istuisimme kannon nokassa. Leena on kokenut kouluttaja ja esiintyjä niin lapsille kuin aikuisille sopivia kokonaisuuksia luotokuvauksesta.

Kysy lisää

Voimavalokuvalla on avainlippu kotimaisuuden merkkinä

Usein kysyttyä, voiko voimavalokuvan tuotteita tilata laskulla?

Kyllä voi. Tilaatko tuotteen organisaatiolle, joka tarvitsee laskun? Toimi näin: Ota yhteyttä sähköpostilla: kerro tuotteet, valitse ne verkkokaupan mallistosta, kerro postitusosoite, puhelinnumero ja laskutustiedot. Huomaa, että tilaukseesi lisätään laskutuslisä 10€ .
Kyselyt ja tilaukset: leena.aijasaho@iki.fi

Mallit ja hinnat verkkokaupassa

Voimavalokuvan tuotteita jälleenmyy Saarijärvellä:

Kahvila Frisee
Saarijärven Museo
Lahjapiste
Taito Shop Saarijärvi
Anituulia

 

Kerro kaverille: