Galleria: Luonto – voimavalokuvat

Voimavalokuva nimi lähti liikkeelle karhusta. Olen luontovalokuvaajana kuvannut vuosia karhuja, saanut voimaa kuvausretkiltä ja jakanut tätä eteenpäin kuvieni katsojille. Luonto itsessään on voimauttava elementti, innostumisen ja tasapainon lähde.

Luontovalokuvani ovat myytävänä, voit ostaa tulosteita, valmiita tauluja tai tiedostoja kuvistani käyttöösi. Laadukas luontokuva istuu vaikkapa tapetiksi, koristamaan keittiön välitilaan ja lukuisiin muihin käyttötarkoituksiin. Luontokuvistani löytyy postikortteja ja sisustustyynyjä. Suositut tunnekortit Voimavalokuvapakka – voimauttavat luontokuvat korttipakka. Kotimaisia avainlipputuotteita.

Verkkokauppa

Videot

Luontokuvausretkiltä videoita ja timelaps-videoita.

Kuvakooste, kun revontulet täytti taivaan keskiyöllä kuutamon loisteessa.
14-15.1.2022 Lannevesi Saarijärvi

Törmäpääskyjen yhdyskunta Saarijärvellä Lannevedellä 19.6.2021 Olipa sirkutus kun kymmenet yksilöt ruokkivat poikasiaan.

Lapsia kiinnostava video karhunpennusta. Kuvattu Martinselkosen eräkeskuksen suokojulla metsän reunassa heinäkuussa 2017.

4.-5.2017 Suomen 100-vuotisjuhlan aattona revontulien tanssia Kilpisjärveä jäällä. Upea kokemus.

Kiipeäminen Kiilopäälle keskiyön seutuun kannatti. Koskettavaa oli yöttömän yön valo ja hiljaisuus. Kesäkuu 2020 Kiilopää, Sodankylä.

Metso rauhallisena mäntymetsässä, meditatiivinen video täynnä linnunlaulua. Upea kunnioitusta herättävä metsän mahtailija. Toukokuu 2020 Saarijärvi.

Taviokuurna ei ole ihan tavallisin lintu kamerani edessä. Aurinkoisena pakkaspäivänä Jyväskylässä 4.12.2019  niitä oli viisi eri yksilöä pihlajassa kuvashollilla.

Marraskuussa 2016 kiipesin tunturiin odottamaan superkuun nousua. Sieltä se nousi taivaanrannan pilvien takaa. Timelaps-video.

Monta vuotta olen odottanut karhua puuhun kiipeilemään juuri ilta-auringon valossa. 16.7.2017 odotus palkittiin.

Superkuu nousee Saana-tunturin Luminous Suomi Finland 100 valoteoksen viereen Kilpisjärvellä 5.12.2017 Revontulet aloittavat tanssinsa videon lopuksi.