Valokuvauspalvelut

Valokuvaaja Leena Aijasaho Saarijärvi

Olen taustaltani luontovalokuvaaja. Myös ihmisiä kuvaan ulkona luonnonvalossa, aidoissa kuvattavalle tärkeissä paikoissa. Voin tulla kuvaamaan perheesi arkea tai juhlaa – lapsien leikkiä, aikuisia heille tärkeiden juttujen äärellä. Voin ikuistaa teidän mökkirannan maisemat, perheenne retkellä tai ottaa sinusta/teistä sen puuttuvan päivitetyn valokuvan vaikkapa nettiä varten tai tauluksi seinälle asti. Toki otan rippikuvia, ylioppilaskuvia, perhekuvia, lapsia kuvaan myös mielelläni. Esimerkkejä otamistani kuvista näet gallerista.

Kuvaustilanteen haluan pitää leppoisena ja kiireettömänä. Kuvattava saa itse valita ne kuvat, jotka lopullisesti käsittelen asiakkaan käyttöön. Julkaisen netissä tilattuja kuvia vain asiakkaan luvalla. Ymmärrän ja kunnioitan siis valintaasi, jos haluat pitää perhekuvasi yksityisinä.

Onnistunut voimavalokuva on sellainen, josta kuvattavan silmät syttyvät. Kokemus, saimme ihanan valokuvan minusta/meistä. Voimavalokuva nostaa näkyväksi kuvattavan persoonan vahvuuksia ja voimavaroja. Näin voimavalokuva sopii myös hyvin osaksi valmentavaa työskentelyä työryhmien kanssa. Tuon valokuvaukseen mukaan kaiken osaamiseni itsetuntemuksen, läsnäolon ja voimavaralähtöisen valmennuksen ammattilaisena.

Kuvauksia toteutan Keski-Suomesta Saarijärven Lannevedeltä käsin. Liikun myös työnohjauspalveluita tarjoavana yrittäjänä eri paikkakunnilla. Voit myös tavoittaa minut tuntureilta Lapista erityisesti Äkäslompoloon Ylläkselle voidaan sopia kuvausta. Kaikki mielenkiintoiset luontokuvauskohteet saavat minut helposti liikkumaan eri puolille Suomea. Keskustelen mielelläni kanssasi valokuvauksesta, otathan yhteyttä!

Valokuvauspaketteja

Ylioppilaskuvaus, rippikuvaus, perhekuvaus, lapsikuvaus, tapahtumakuvaus, hautajaiskuvaus, voimavalokuvat.

Ylioppilaskuva

Henkilökuvaus – ylioppilaskuva, rippikuva miljöössä

Yhden henkilön kuvaus luonnonvalossa. Rippikuva, ylioppilaskuva, voimauttava valokuva. Kuvaukseen on hyvä varata 1-2 tuntia. Kerro ideasi, suunnitellaan yhdessä.  Mikä on sinun mielipaikka kuvauksiin? Saat nähdä kuvien luonnokset ja valita käsiteltävät kuvat.
Paketit alkaen 120 €

Kysy tarkemmin henkilökuvauksesta

perhekuvaus voimavalokuva leena aijasaho

Perhekuvaus – voimavalokuva useampi kuvattava

Perheen tai porukan kuvaus luonnonvalossa. Keskustelemme etukäteen kuvaustoiveistanne ja suunnitelemme yhdessä sopivan paikan kuvauksiin. Kuvaukseen on hyvä varata 2 tuntia. Saatte nähdä luonnokset ja valita käsiteltävät kuvat.
Paketit alkaen 150 €

Ota yhteyttä perhekuvauksesta

Hautajaiskuvaus Saarijärvi Leena Aijasaho

Hautajaiskuvaus Saarijärvi ja lähialueet

Valokuvaan siunaustilaisuuden, hautauksen ja seppeleiden laskun sekä haudalla otetaan saattoväestä ryhmäkuvia. Toimin hiljaisesti tapahtumaa kunnoittaen. Toimitan aina kuvat yksityisenä digitaalisena galleriana tilaajalle. Kuvat on helppo gallerian kautta jakaa koko suvulle. Lue Blogi hautauskuvauksesta Paketit alkaen 150 €

Sovi hautajaiskuvaus

Nuorten Jukolan 2018 voitti Kouvolan suunnistajat

Tapahtumakuvaus

Teen tilauksesta tapahtumakuvausta niin urheilutapahtumia, perhejuhlia ja yrityksien sekä yhteisöjen tilaisuuksia. Suurempiin tapahtumiin tarjolla on kahden kuvaajan palvelut. Puolisoni Stepi Sundberg kuvaa myös ilmakuvaa tai katsoo tapahtumaa toisella kameralla eri kulmasta. Näin yhdessä tuotamme tilaajalle monipuolisen kuvallisen tarinan muistoksi osallistujille. Kuvista tehdään valmis nettigalleria joko yksityisenä tai avoimena tilauksen mukaan.

Pyydä tapahtumakuvaus tarjous

Valokuvauksen opetus Leena Aijasaho

Valokuvaus tai kuvankäsittely henkilökohtaista ohjausta

Haluatko oppia hyödyntämään muitakin kameran asetuksia kuin täysautomatiikkaa? Opitko parhaiten tekemällä ja henkilökohtaisessa ohjauksessa. Tai haluatko oppia kuvankäsittelyä Lightroom Classicia käyttäen? Jos olet digijärkkäriä käyttävä harrastajakuvaaja ja haluat kokeneen valokuvaajan kanssa oppia lisää valokuvaamista, tarjoan ohjausta Saarijärven seudulla. Voimme tavata luontokuvauksen merkeissä sopivassa luontokohteessa tai tavata sisällä tietokoneen äärellä kuvankäsittelyyn paneutuen. Alkaen 80 € 1-2 tuntia.

Kysy lisää ohjauksesta

Voimavalokuvaus – näkyväksi itselleni

Lähde itsetuntemusmatkalle voimavalokuvaajan kanssa. Kokonaisuus rakentuu useammasta tapaamisesta. Kuvauskertoja voi olla myös yksi tai useampi, jotta tavoitamme sen sinulle tärkeän näkyväksi voimavalokuvaasi. Saat itse valita käsiteltävät kuvat ja keskustella kokemuksistasi voimauttavan valmentajan kanssa. Prosessiin voidaan liittää persoonallisuustyyliisi tututumisen.

Kerro millaisen voimavalokuvan halauisit

Luontovalokuvaus Lannevesi Leena Aijasaho voimavalokuva

Luontovalokuvaus tilauksesta

Valmiita luontokuvia digikuvina, yksilöllinen kuvapankki sinun käyttöösi sopimuksen mukaan. Kuvausretkiltä kuvia sinun toiveita kuunnellen. Jätä kuvaaminen minun huoleksi. Tilaa luontokuvaaja tallentamaan tauluksi sinun tärkeä maisema, pihapiirisi eläimet, linnut tai vaikka lemmikkisi. Voimavalokuvan kaupassa esillä valmiita luontokuvatuotteitani.

Kysy luontokuvia

Voimavalokuvalla on avainlippu kotimaisuuden merkkinä