Valokuvauspalvelut

Kilpisjärven Saanalla sielu lepää

Olen taustaltani luontovalokuvaaja. Myös ihmisiä kuvaan ulkona luonnonvalossa, aidoissa kuvattavalle tärkeissä paikoissa. Voin tulla kuvaamaan perheesi arkea tai juhlaa – lapsien leikkiä, aikuisia heille tärkeiden juttujen äärellä. Voin ikuistaa teidän mökkirannan maisemat, perheenne retkellä tai ottaa sinusta/teistä sen puuttuvan päivitetyn valokuvan vaikkapa nettiä varten tai tauluksi seinälle asti.

Onnistunut voimavalokuva on sellainen, josta kuvattavan silmät syttyvät. Kokemus, saimme ihanan valokuvan minusta/meistä. Voimavalokuva tukee itsetuntemusta, nostaa näkyväksi kuvattavan persoonan vahvuuksia ja voimavaroja. Näin voimavalokuva sopii myös hyvin osaksi valmentavaa työskentelyä työryhmien kanssa. Tuon valokuvaukseen mukaan kaiken osaamiseni itsetuntemuksen, läsnäolon ja voimavaralähtöisen valmennuksen ammattilaisena.

Kuvaustilanteen haluan pitää leppoisena ja kiireettömänä. Kuvattava saa aina itse valita ne kuvat, jotka lopullisesti käsittelen asiakkaan käyttöön. Julkaisen netissä tilattuja kuvia vain asiakkaan luvalla. Ymmärrän ja kunnioitan siis valintaasi, jos haluat pitää perhekuvasi yksityisinä.

Kuvauksia toteutan Keski-Suomesta Saarijärven Lannevedeltä käsin. Liikun myös työnohjauspalveluita tarjoavana yrittäjänä säännöllisesti pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Voit myös tavoittaa minut tuntureilta Lapista. Mielenkiintoiset luontokuvauskohteet saavat minut helposti liikkumaan eri puolille Suomea.

Valokuvauspaketteja

Ylioppilaskuva

Voimavalokuva sinulle

Lapsi tai aikuinen, arki tai juhla. Yhden henkilön kuvaus luonnonvalossa. Keskustelemme etukäteen toiveistasi ja suunnitelemme yhdessä sopivan paikan kuvauksiin. Kuvaukseen on hyvä varata 1-2 tuntia. Saat nähdä luonnokset ja valita käsiteltävät kuvat.

Kysy lisää

Perhekuvassa tunnelma välittyy

Voimavalokuva teille

Perheen tai porukan kuvaus luonnonvalossa. Keskustelemme etukäteen kuvaustoiveistanne ja suunnitelemme yhdessä sopivan paikan kuvauksiin. Kuvaukseen on hyvä varata 2 tuntia. Saatte nähdä luonnokset ja valita käsiteltävät kuvat.

Kysy lisää

Voimavalokuvaus – näkyväksi itselleni

Lähde itsetuntemusmatkalle voimavalokuvaajan kanssa. Kokonaisuus rakentuu useammasta tapaamisesta. Kuvauskertoja voi olla myös yksi tai useampi, jotta tavoitamme sen sinulle tärkeän näkyväksi voimavalokuvaasi. Saat itse valita käsiteltävät kuvat ja keskustella kokemuksistasi voimauttavan valmentajan kanssa. Prosessiin voidaan liittää persoonallisuustyyliisi tututumisen.

Kysy lisää

Luontovalokuvaus tilauksesta

Valmiita luontokuvia digikuvina, yksilöllinen kuvapankki sinun käyttöösi sopimuksen mukaan. Kuvausretkiltä kuvia sinun toiveita kuunnellen. Jätä kuvaaminen minun huoleksi. Tilaa luontokuvaaja tallentamaan tauluksi sinun tärkeä maisema, pihapiirisi eläimet, linnut tai vaikka lemmikkisi.

Kysy lisää

Nuorten Jukolan 2018 voitti Kouvolan suunnistajat

Tapahtumakuvaus

Teen tilauksesta tapahtumakuvausta niin urheilutapahtumia, perhejuhlia ja yrityksien sekä yhteisöjen tilaisuuksia. Suurempiin tapahtumiin tarjolla on kahden kuvaajan palvelut. Puolisoni Stepi Sundberg kuvaa myös ilmakuvaa tai katsoo tapahtumaa toisella kameralla eri kulmasta. Näin yhdessä tuotamme tilaajalle monipuolisen kuvallisen tarinan muistoksi osallistujille. Kuvista tehdään valmis nettigalleria joko yksityisenä tai avoimena tilauksen mukaan.

Kysy lisää

Voimavalokuvalla on avainlippu kotimaisuuden merkkinä

Kerro kaverille: