Sisustukseen Ylläs tyynyt Voimavalokuvista

Ylläksen kuukeli ja poro nyt Voimavalokuvan koristetyynynä.

Arvostatko kotimaisuutta ja laatua valitessasi sisustustyynyjä kotiisi tai mökillesi? Itselle tuotteiden laadukkuus ja pitkä käyttöikä on tärkeä valintaperuste. Voimavalokuvan sisustustyynyjen painatus ja ompelu tehdään Suomessa – tuotteilla on myös avainlippu kotimaisuuden merkkinä. Luotokuvistani olen valinnut muutamia tyynyjen kuoseihin. Uusimpana tyynysarjana on Ylläksellä Äkäslompolossa kuvatut tyynyt. Kulkijan kaveri kuukkeli on kuvattu Hangaskurun laavulla. Kuertunturin kaamoskuva tykkylumisine puineen on joulupäivältä 2022. Poro ruskamaisemassa juoksee Nilivaaran rinnettä ruska-aikaan 2021.

Tyynyjä myyn pelkkää tyynynpäällistä, joka on 50 x 50 cm kokoinen kuva etupuolella, tausta luonnonvalkoinen. Halutessasi saat minulta myös muhkean kotimaisen sisätyynyn, jolloin sisustustyyny on valmis heti sohvalle tai lahjana näyttävän näköinen. Nämä tyynyt säilyttävät hyvin värinsä myös pesussa ja valmistaja lupaa 60 asteen pesun. Itselläni ollut pitkään käytössä näitä tyynyjä ja pidän tärkeänä juurikin sitä, että ne voi huoletta pestä ja taas laittaa käyttöön. Itselläni sängyn päällä on talvi ja kesä rinnakkain. Lapin Kuertunturi joulupäivänä ja Lanneveden varhaisen kesäaamun joutsenet muistuttavat mukavasti vuodenajoista ja kuvausretkistäni.

Makuuhuoneen tyynyt  Kuortunturi ja joutsenet

Voimavalokuvan tyynyjä on ollut monista karhukuvistani. Tällä hetkellä tarjolla on kolmen veijarin erauspennun ryhmä tyynynä. Koko tyynyvalikoimani väet Voimavalokuvan verkkokaupasta. Tuotteita on rajoitettu erä. Voit myös laittaa minulle suoraan viestiä ja kysellä tuotteitani. Äkäslompolossa tyynyjä jälleenmyynnissä Taide-ja käsityökalleria Lumiperhosessa ja Kittilässä huonekaluliike Tunturikalusteella.

Kolme karhua tyyny

Tyynyjen suunnittelu eli sopivien kuvien valitseminen on kiinnostavaa puuhaa. Kovin montaa mallia en pysty pienessä putiikissani myynnissä kerralla pitämään. On myös aina kiinnostava nähdä, mikä tyyny kiinnostaa ja myy. Sitä kun ei voi etukäteen varmasti ennustaa. Osa on valikoitunut niinkin, että olen itse halunnut kuvan tyynyksi omaan käyttööni. Poro esimerkiksi sopii mukavasti olohuoneeni verhon kanssa yhteen.

Porotyyny Äkäslompolo Voimavalokuva

Pistä viestiä, jos tyynyt sopisivat myös sinun mökille tai haluaisit antaa tyynyn vaikkapa joululahjaksi. Myynnissä niin kauan kun varastoa tällä erää riittää.

Kuvat ja teksti © Leena Aijasaho – voimavalokuva.fi